Μαγνητικά Σωματίδια

Ο έλεγχος με Μαγνητικά Σωματίδια εκτελείται σε σιδηρομαγνητικά υλικά (χυτά,σφυρήλατα,συγκολλήσεις) για τον εντοπισμό επιφανειακών και ελαφρά υποεπιφανειακών ασυνεχειών (ρήγματα,αναδιπλώσεις,πόροι,ατελής τήξεις κ.α).

Ο εξοπλισμός μας αποτελείται από φορητούς ηλεκτρομαγνήτες και περιφερειακά εξαρτήματα καλύπτοντας όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις.

Χρησιμοποιούμε αναλώσιμα υλικά όλων των κατασκευαστών ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη, ορατού φωτισμού, φθορίζοντα, αυτοεμφανιζόμενα κτλ.

Συνοπτικά:

Εκτελείται έλεγχος για τον εντοπισμό επιφανειακών και ελαφρά υποεπιφανειακών ασυνεχειών (ρήγματα,αναδιπλώσεις,πόροι,ατελής τήξεις κ.α)

Υπηρεσίες

Από την ίδρυση της έως και σήμερα η εταιρία μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της τόσο σε ενεργειακούς όσο και σε κατασκευαστικούς τομείς, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στις Μη Καταστροφικές Δοκιμές που συνδυάζεται με την ισχυρή τεχνική και την πολυετή εμπειρία μας, με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε προσφέρει με απόλυτο επαγγελματισμό, αξιοπιστία και ασφάλεια τις υπηρεσίες μας σε πολλούς κατασκευαστικούς και ενεργειακούς τομείς (Υδροηλεκτρικούς & Ατμοηλεκτρικούς Σταθμούς, Αγωγούς Φυσικού Αερίου, Αγωγούς Καυσίμων, Δοχεία Πίεσης, Δεξαμενές κ.α) έχοντας συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα (ΔΕΗ Α.Ε, J&PAΒΑΞ Α.Ε, ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Ε, ΜΕΤΚΑ Α.Ε, ΑΕΓΕΚ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ Α.Ε κ.α) με απόλυτη επιτυχία στην ποιότητα των εργασιών μας αλλά και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

ΕΡΓΑ ΜΑΣ
Είμαστε Εξειδικευμένοι σε:
Ραδιογραφία
Έλεγχος με υπέρηχους
Παχυμετρήσεις Ελασμάτων
Μαγνητικά Σωματίδια
Διεισδυτικά Υγρά
Δινορεύματα
Οπτικός Ελεγχος
Σκληρομετρήσεις
Χημική Ανάλυση Κραμάτων (P.M.I)
Έλεγχος Κενού
Έλεγχος Συνέχειας Μόνωσης